Collanol - Innovation in The Care of Healthy Joints - Liquid Formula in a Double Capsule 3D Collagen + micellar Extract of Turmeric Roots 1 Capsule/Day. Laboratory Tested (Pack of 5)

£9.9
FREE Shipping

Collanol - Innovation in The Care of Healthy Joints - Liquid Formula in a Double Capsule 3D Collagen + micellar Extract of Turmeric Roots 1 Capsule/Day. Laboratory Tested (Pack of 5)

Collanol - Innovation in The Care of Healthy Joints - Liquid Formula in a Double Capsule 3D Collagen + micellar Extract of Turmeric Roots 1 Capsule/Day. Laboratory Tested (Pack of 5)

RRP: £99
Price: £9.9
£9.9 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

This supplement does more than just build collagen too. It contains a blend of antioxidant-rich superfoods proven to smooth fine lines and improve skin texture. The delicious blend contains organic ingredients such as camu camu, raspberry, pink dragon fruit, sunflower seed, strawberry, carrot, baobab beetroot and inulin powders. The powder can be added to water, plant milk or smoothies. verifyErrors }}{{ message }}{{ /verifyErrors }}{{ Collanol є багатим джерелом куркуміну, який має потужні антиоксидантні властивості, які можуть допомогти уповільнити процес старіння клітин і підтримувати загальний стан здоров’я та активність. Доведено, що куркумін зменшує запалення та біль у суглобах, що робить його важливим інгредієнтом для підтримки здоров’я суглобів. Міцелярний екстракт куркуми в Collanol є висококонцентрованою формою куркуміну, де 500 мг міцелярного куркуміну еквівалентні приблизно 5000 мг натурального сирого порошку куркуміну. Як слід приймати Collanol для отримання оптимальних результатів? Collanol, рекомендується приймати по одній капсулі на день. Кожна капсула містить 40 мг непошкодженого колагену типу 2 і 500 мг міцелярного екстракту куркуми, а також вітамін С, марганець, мед і вітамін D3. Важливо відзначити, що Collanol є харчовою добавкою і не повинен використовуватися як заміна збалансованого та різноманітного харчування. Також перед прийомом рекомендується проконсультуватися з медичним працівником Collanol якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте будь-які ліки. Які переваги технології DUOCAP™ у Collanol?

Collanol капсула. Цей унікальний механізм дії стимулює самовідновлення та реконструкцію хрящової тканини, що може допомогти покращити рухливість і зменшити біль у суглобах. Lesley adds: “When you’re buying a collagen supplement, look for collagen hydrolysate, hydrolysed collagen, or collagen peptides at a daily dose of between 2.5g and 15g. This is the amount that appears to be safe and effective.” I’m vegan, can I still take a collagen supplement? Collanol є багатим джерелом куркуміну, який має потужні антиоксидантні властивості, які можуть допомогти уповільнити процес старіння клітин і підтримувати загальний стан здоров’я та активність. Доведено, що куркумін зменшує запалення та біль у суглобах, що робить його важливим інгредієнтом для підтримки здоров’я суглобів. Переваги технології DUOCAP™ Collagen supplement specialist Pro-col has designed these capsules to make the collagen as bio-available as possible. The capsules use high-quality bio-active collagen peptides that your body can digest easily, releasing collagen that in turn triggers your body to produce its own collagen. They’re also extremely convenient, if a bit on the large side, but be aware that the ‘2,500mg’ in headline refers to the daily dose of four capsules. So if you’re not a fan of swallowing tablets and can’t face four of these a day, go for a powder supplement instead.Collanol додатково посилюється наявністю висококонцентрованого міцелярного екстракту куркуми, яка є багатим джерелом куркуміну. Куркумін має потужні антиоксидантні властивості, які можуть допомогти уповільнити процес старіння клітин і підтримувати загальний стан здоров’я та активність. Лабораторні тести показують, що 500 мг міцелярного куркуміну еквівалентні приблизно 5000 мг натурального сирого порошку куркуміну. Цей неймовірний інгредієнт використовувався в традиційній медицині протягом століть і відомий як «рідке золото» або «золоте молоко». Поєднання інтактного колагену типу 2 і міцелярного екстракту куркуми в Collanol робить його потужною добавкою для покращення здоров’я та рухливості суглобів. Важливість колагену та здоров’я суглобів The best collagen supplements don’t come cheap, but XSpan Labs is a reliable maker of UK-made nutritional supplements that don’t cost the earth. Its marine collagen capsules contain nothing but highly bio-available hydrolysed collagen. It’s a fairly low dose, but one or two of these a day is probably about right if you’re still in your twenties. As you get older, though, you’ll need 2.5g+ of collagen per day, which means four of these capsules.

Collanol це революційна харчова добавка, яка була спеціально розроблена для підтримки оптимального здоров’я суглобів, кісток і хрящів. Цей неймовірний продукт містить два запатентовані активні інгредієнти – неушкоджений колаген типу 2 і міцелярний екстракт куркуми, які разом відновлюють функцію суглобів, сухожиль і хрящів, сприяючи покращенню рухливості. На природну тривимірну спіраль інтактного колагену типу 2 не впливає запатентований низькотемпературний процес виробництва, що забезпечує максимальну користь для здоров’я суглобів. Крім того, висококонцентрований міцелярний екстракт куркуми, багатого джерела куркуміну, має потужні антиоксидантні властивості, які можуть допомогти уповільнити процес старіння клітин і підтримувати загальний стан здоров’я та активність. Collanol виготовлено за запатентованою технологією DUOCAP™, яка дозволяє двоетапне вивільнення інгредієнтів. Ця технологія дозволяє поміщати рідини в тверді желатинові капсули без термічної обробки діючої речовини, забезпечуючи максимальну користь для здоров’я суглобів. Крім того, желатинові капсули DUOCAP™ не містять розчинників, консервантів, глютену, цукру та ГМО, що робить їх безпечним і здоровим варіантом для покращення здоров’я та рухливості суглобів. Часті запитання про Collanol Що таке Collanol?CollanolЗдатність препарату підтримувати здоров’я та рухливість суглобів завдяки тому, що він містить неушкоджений колаген типу 2. Колаген є життєво важливим білком, який міститься в організмі людини і відповідає за здоров’я суглобів, сухожиль і хрящів. Інтактний колаген типу 2 витягується з курячих і риб’ячих хрящів за допомогою запатентованого низькотемпературного процесу виробництва, що гарантує збереження природної тривимірної спіралі колагену. Потрапляючи в тонкий кишечник, інтактний колаген типу 2 викликає імунну реакцію, активуючи спеціальні клітини імунної системи (Treg), які можуть зупинити процес деградації суглобового хряща і повернути його в напрямку відновлення природного синтезу колагену в організмі. . В результаті стимулюється самовідновлення та реконструкція хрящової тканини, що призводить до покращення здоров’я та рухливості суглобів. Collanol протягом кількох тижнів і вже помітив значне покращення здоров’я моїх суглобів. Я роками страждав від болю в колінах і пробував різні добавки, але безуспішно. але Collanol помітно зменшив мій біль і покращив мою мобільність. Я настійно рекомендую його всім, хто хоче покращити здоров’я своїх суглобів». – Дженніфер Сміт, Мельбурн, Австралія

My preferred form of taking collagen is liquid, or powder that can be dissolved in liquid,” says Dr Raja. “In a powder the collagen has usually been ‘hydrolysed’, which means large proteins have been broken down, making it easier to absorb.” Collanol виробляється у Франції за запатентованою технологією DUOCAP™ (капсула в капсулі), яка забезпечує двоетапне вивільнення інгредієнтів. Ця технологія дозволяє поміщати рідини в тверді желатинові капсули без термічної обробки діючої речовини, забезпечуючи максимальну користь для здоров’я суглобів. Крім того, желатинові капсули DUOCAP™ не містять розчинників, консервантів, глютену, цукру та ГМО, що робить їх безпечним і здоровим варіантом для покращення здоров’я та рухливості суглобів. Як приймати Collanol для досягнення оптимальних результатів Collanol це революційна харчова добавка, розроблена для підтримки оптимального здоров’я суглобів, кісток і хрящів. Містить два запатентованих активних інгредієнта – неушкоджений колаген типу 2 і міцелярний екстракт куркуми, які діють синергетично для відновлення функції суглобів, сухожиль і хрящів, що сприяє підвищенню рухливості. Унікальний механізм дії Collanol робить його високоефективним у низьких дозах, лише з 40 мг непошкодженого колагену типу 2 на день разом із висококонцентрованим міцелярним екстрактом куркуми. Many collagen supplements also contain other skin-enriching nutrients, and together they help to enhance each other’s benefits. According to Dr Raja: “I recommend looking to see if supplements include vitamin C, zinc and copper, because these nutrients are part of the process by which your body converts collagen.”

Collanol, рекомендується приймати по одній капсулі на день. Кожна капсула містить 40 мг непошкодженого колагену типу 2 і 500 мг міцелярного екстракту куркуми, а також вітамін С, марганець, мед і вітамін D3. Важливо відзначити, що Collanol є харчовою добавкою і не повинен використовуватися як заміна збалансованого та різноманітного харчування. Також перед прийомом рекомендується проконсультуватися з медичним працівником Collanol якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте будь-які ліки. Відчуйте покращення здоров’я та рухливості суглобів із Collanol Collanol: найкраще рішення для здорових суглобів і кісток Collanol містить інтактний колаген типу 2, який витягується з курячих і риб'ячих хрящів за допомогою запатентованого низькотемпературного процесу виробництва. Доведено, що цей унікальний інгредієнт стимулює самовідновлення та реконструкцію хрящової тканини, що призводить до покращення здоров’я та рухливості суглобів. Переваги куркуми та куркуміну The best collagen supplements you can buy in 2023 1. Collagen Zooki: Best all-round collagen supplement

Treg), які можуть зупинити процес деградації суглобового хряща і повернути його в напрямку відновлення природного синтезу колагену в організмі. . В результаті стимулюється самовідновлення та реконструкція хрящової тканини, що призводить до покращення здоров’я та рухливості суглобів. Яка роль міцелярного екстракту куркуми в Collanol? All you need is 15ml per day, mixed with water or smoothie, or straight down the hatch if you prefer. Users hail it as a “wonderful product” with “a lovely taste” and visible benefits for their skin, hair and nails.

Переваги технології DUOCAP™

Collanol виготовлено за запатентованою технологією DUOCAP™ (капсула в капсулі), яка забезпечує двоетапне вивільнення інгредієнтів. Ця технологія дозволяє поміщати рідини в тверді желатинові капсули без термічної обробки діючої речовини, забезпечуючи максимальну користь для здоров’я суглобів. Крім того, желатинові капсули DUOCAP™ не містять розчинників, консервантів, глютену, цукру та ГМО, що робить їх безпечним і здоровим варіантом для покращення здоров’я та рухливості суглобів. Відгуки користувачів про Collanol This new vanilla-flavoured dairy-free creamer from top collagen supplement brand Dose & Co is reportedly a hit with the Kardashians. But don’t let that put you off. This sweet powder transforms a cup of coffee into a rich, creamy, vanilla-flavoured treat to start your day. You can also stir it into yoghurt or ice cream, smoothies and porridge, or into a glass of warm milk before bed.



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop